DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

SOUTĚŽ 2017 - Za zdravím pěšky po celý rok               

V letošním roce můžete v soutěži "ZA ZDRAVÍM PĚŠKY PO CELÝ ROK" vyhrát masáže a odměnit se tak za aktivní preventivní péči o své zdraví. Pravidelných NW lekcí, výletů a víkendových programů máme opravdu hodně a tak si správný čas pro své kroky může najít každý z Vás. Přidejte se a choďte s námi!

1. místo - relaxační masáž zad a nohou v délce 60 minut

2. místo - relaxační masáž zad nebo nohou v délce 30 minut

3. místo - přístrojová masáž rolletic v délce 30 minut

 

Pravidla soutěže:

1) Soutěže se automaticky účastní každý, kdo si koupí předplatné skupinových lekcí NW nebo má ještě předplatné z roku 2016. K soutěži je možné připojit se kdykoliv během roku, svou porci zdraví, kondice a dobré nálady vyhrává každý kdo se zúčastní.

2) Do součtu km se sčítají vzdálenosti překonané na všech skupinových lekcích, výletech a víkendových programech, které bude NWC Pardubice pořádat v roce 2017. Akce pořádané pro uzavřené společnosti a individuální lekce se do soutěže nepočítají.

3) Každý měsíc zde bude zveřejněn celkový počet naměřených kilometrů a aktuální průběžné výsledky na prvních třech místech.

 

Průběžné pořadí na prvních třech místech 2017:

Hela K. - 425,2 km 

Soňa N. - 363,2 km

Jitka V. - 315,1 km

 

Celkem 2017: 563,5 km

leden - 37,5 km

únor - 21 km

březen - 58,8 km

duben - 67,1 km

květen - 76,4 km

červen - 17,4 km

červenec + srpen - 120,7 km

říjen - 76,7 km

listopad - 11,5 km - z důvodu nemoci lektorky letošní chození předčasně ukončeno.

Ceny vítězkám budou předány na bowlingovém turnaji 26.1.2018. Gratuluji :-)


Mnozí z Vás chodí s NWC Pardubice pravidelně již několik let. Někteří možná stále váháte zkusit to alespoň jednou. Přijďte si Nordic Walking vyzkoušet s námi. Zjistíte, že Vaše obavy byly zbytečné. Nordic Walking není náročný a přesto brzy zlepší Vaši fyzickou kondici. Někomu se zdá být málo akční, ale my jsme si s hůlkami užili už plno zábavy. Poznali jsme podrobně okolí Pardubic i mnoho dalších míst v naší krásné zemi, navázali jsme přátelství, která by jinak nevznikla. Pravidelně se scházíme a chodíme si pro svou porci zdraví společně. Jezdíme s hůlkami na výlety, sportovní a relaxační víkendy. A pokaždé zazní otázka: Kolik jsme ušli? I v roce 2017 změříme délku všech našich společných kroků pomocí GPS navigace. Kolik to asi za celý rok bude? Překonáme loňské výsledky? A kdo z Vás ujde nejvíc?